NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Optimering af billeder i Photoshop

WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Download billedet til videoen Download billedet til videoen

I nittende afsnit i serien om Photoshop for begyndere optimeres billeder ved støj-reduktion samt ved at gøre billederne skarpere. Støj på et billede er små artefakter på pixelnivea, der især er tydelige ved billeder er taget ved høj ISO-værdi (høj lysfølsomhed, ofte brugt ved svag belysning). Støj får et billede til at fremstå relativt grynet og kan endvidere fremstå som fejlfarvede pixels. Vi arbejder med værktøjet “noise reduction” til eliminering af støj.

I de fleste tilfælde har et billede have gavn af forøgelse af skarpheden - især hvis det færdige billede skal vises i stor format eller printes. Her gennemgås værktøjet “Unsharp Mask” til at opnå et skarpere billede.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Gratis Photoshop kursus, Photoshop tutorial, Photoshop vejledning, Photoshop kursus for begyndere, billedbehandling med Photoshop, introduktion, optimering af billeder

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!